Η Νατάσσα Μποφίλιου στη Χρυσή Αυγή: Να πεθάνετε φασίστες προς ένδειξη σεβασμού

Διαβάστηκε
Η Νατάσσα Μποφίλιου ξεσπάθωσε κατά της Χρυσής Αυγής, στο Twitter της, μετά το γνωστό βίντεο με το "Εγέρθητι"..."Κτήνη, αλήτες, σας δόθηκε και σημασία.Να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι, προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια."

Η Νατάσσα Μποφίλιου ξεσπάθωσε κατά της Χρυσής Αυγής, στο Twitter της, μετά το γνωστό βίντεο με το "Εγέρθητι" στη συνέντευξη τύπου του Νίκου Μιχαλολιάκου (Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής). Μιλώντας με τους followers της στο Twitter, συνέχισε δηλώνοντας τα εξής:

"Να μην ξεχάσω ότι η αποδοχή της φρίκης σαν κάτι αμετάκλητο, είναι η μισή συνενοχή στο έγκλημα... Δεν πρόκειται να απολογηθώ για την τοποθέτηση μου. Για όσους στέλνετε διάφορα. Επίσης ούτε σε τσαμπουκάδες υποκύπτω. Μετά το σοκαριστικό βίντεο του -εγέρθητι- τοποθετήθηκα χρησιμοποιώντας την οξύμωρη φράση "να πεθάνετε μέλη και ψηφοφόροι" προς ένδειξη σεβασμού...

Στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια - δεν εννοούσα σαφώς το βιολογικό θάνατο, αλλά τον πολιτικό και ιδεολογικό θάνατο του φασισμού."

Θα μου επιτρέψετε να εκφράσω την άποψη μου για αυτό το θέμα. Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι μια από τις πιο όμορφες φωνές στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή και ξέρετε καλά πόσο την αγαπάμε "μουσικά" εδώ στο Mix Grill. Θέλει τσαγανό για να είσαι τόσο επιθετικός σε μια οργάνωση - κόμμα, η οποία δυστυχώς λειτουργεί με άλλους κανόνες και ήθη, που δεν έχουν σχέση με τη χώρα μας.

Παρ' όλα αυτά, νομίζω ότι πολλές από τις παραπάνω εκφράσεις είναι ακραίες και δε χρειάζονται σε αντίστοιχες αντιπαραθέσεις. Χάνει το δίκιο της και η Νατάσσα Μποφίλιου και όποιος άλλος από εμάς γίνεται το ίδιο εριστικός και επιθετικός με τους Χρυσαυγίτες.

Δείτε παρακάτω όσα έγραψε η Νατάσσα Μποφίλιου στο Twitter της:Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου0/10 (0)
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια