Σtella - The Break

Ελληνικός Δίσκος του μήνα: Σtella - The Break

Διαβάστηκε
Η Σtella κέρδισε δίκαια την πρώτη ψηφοφορία των συντακτών μας για τον Ελληνικό δίσκο του μήνα και μάλιστα «νίκησε» δυνατές υποψηφιότητες...
Σtella - The Break


Κάθε μήνα οι συντάκτες του MixGrill (ξαν)ακούν αρκετούς ελληνικούς δίσκους των τελευταίων εβδομάδων και έπειτα από φανερή ψηφοφορία επιλέγουν αυτόν που ξεχώρισε.

Αυτό τον μήνα οι συντάκτες του MixGrill επέλεξαν ως «Ελληνικό Δίσκο του μήνα» το «The Break», της Σtella. 

Η Στέλλα Χρονοπούλου ή αλλιώς Σtella κέρδισε δίκαια την πρώτη ψηφοφορία των συντακτών μας για τον Ελληνικό δίσκο του μήνα και μάλιστα «νίκησε» δυνατές υποψηφιότητες, όπως είναι οι νέοι δίσκοι των Mechanimal ("Crux"), Ορέστη Ντάντου ("X Hotel") και Χάρη Κατσιμίχα και Χρήστου Θηβαίου («Από τους Κήπους των ψιθύρων»). 

Με το "The Break", η Σtella κάνει το επόμενο βήμα για να προωθήσει τη μουσική της σε ευρύτερο ακροατήριο, πέρα από τα κλειστά όρια της χώρας μας και σίγουρα τα καταφέρνει. Η βαθμολογία του 7,5 στα 10 από το Αμερικάνικο Μουσικό περιοδικό Paste δεν είναι τυχαία και βέβαια οφείλεται και στην προώθηση της Καναδικής Δισκογραφικής της, Arbutus Records. 

Ο δίσκος διαθέτει απλότητα, έμπνευση, «φρεσκάδα» κι όμορφες electro-pop μελωδίες σε μια παραγωγή υψηλού επιπέδου. Περισσότερα για το "The Break" μπορείτε να διαβάσετε στην πρόσφατη δισκοκριτική του Δημήτρη Καμπούρη.

Ακούστε όλο το album στο Spotify:
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Ανασκόπηση 2020
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια